Over ons

Foreco Houtconstructies is een jong en dynamisch bedrijf met circa 30 mensen in vaste dienst. Het bedrijf bestaat uit een timmerfabriek in Noordeloos en meerdere ploegen ervaren timmerlieden die diverse werkzaamheden uitvoeren op de bouw.

Onze werkzaamheden bestaan uit het produceren en plaatsen van houtconstructies van topkwaliteit in nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij ons werkgebied heel Nederland beslaat.

Bewerken in de hal

Timmerfabriek:

In onze timmerfabriek worden alle prefab te maken elementen strak en maatvast in elkaar gezet. Prefabricage betekent een zorgeloze productie en flexibele voorbereiding onder ideale omstandigheden.

Fabriekshal Foreco Houtconstructies Noordeloos
Fabriekshal Foreco Houtconstructies Noordeloos

Solide en duurzaam:

Foreco Houtconstructies staat voor ervaring en vakmanschap. Ervaring in degelijk en solide bouwen. Vakmanschap om het gehele traject van detailleren, (pre)fabriceren en plaatsen perfect uit te voeren. Ervaring met de toe te passen materialen, in verwerking en montage. Duurzaam bouwen begint bij deskundig advies voordat de eerste spijker geslagen wordt!

Montage gevelbekleding

Kwaliteit en duurzaamheid met garantie

Alle producten leveren wij met de garantie en kwaliteit zoals u mag verwachten. Onze interne kwaliteits-borging wordt regelmatig gecontroleerd en wij beschikken over certificaten voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.