Bergingen

De specialiteit van Foreco Houtconstructies is het prefabriceren van houten bergingen. Bergingen in allerlei vormen en maten, waarbij de klant koning is!

Storage shed (9)

Al jarenlang laten wij zien dat functionaliteit, vormgeving en kwaliteit prima samengaan en dat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bergingen in vele variaties:

Al onze bergingen worden projectmatig gemaakt, hetgeen betekent dat wij de wensen van de architect of opdrachtgever vertalen tot een volwaardig product. De vrijheid is dus vrijwel onbeperkt. Uiteraard adviseren wij u graag over de toe te passen detailleringen en materialen.

Storage shed

Prefabricage:

Alle elementen van de bergingen worden in onze fabriek strak en maatvast vervaardigd. Prefabricage betekent hierbij een zorgeloze productie en flexibele voorbereiding onder ideale omstandigheden. Na productie worden de elementen naar de bouwplaats vervoerd en in korte tijd vakkundig tot een complete berging opgebouwd.

Fundering:

Wij kunnen uw houten buitenberging aanbieden inclusief fundering. Hierbij kan er gekozen worden uit een prefab kunststof balkenfundering of lichtgewicht prefab betonvloer. In overleg behoren ook andere oplossingen tot de mogelijkheden.

Bijzondere constructies:

Naast houten bergingen kunnen wij ook constructies zoals houten garages, aanbouwen en dakopbouwen verzorgen. Deze worden onder ideale omstandigheden in onze fabriek vervaardigd en vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd voor plaatsing. Dit verkort de bouwtijd aanzienlijk en bespaart dus op kosten!Storage shed (14)