Vlonders & terrassen

Terras

Een vlonder of terras bepaalt voor een belangrijk gedeelte de uitstraling van een ruimte. Het deskundig aanbrengen is daarom van groot belang. Foreco Houtconstructies beheerst dit tot in de finesses. Balkons, loopbruggen, dakterrassen, tuinvlonders, noem maar op. Wij beschikken over de kennis en vakmensen om dit allemaal op een vakkundige manier uit te voeren.

Stabiele basis:

Een sterke vlonder begint met een stabiele basis. Wij denken daarbij graag met u mee, zodat in onderling overleg voor een stevige en doeltreffende houten onderconstructie kan worden gekozen. Dit voorkomt problemen en meerkosten achteraf en geeft de basis voor een solide eindresultaat.

Afwerking:

Vlonders kunnen worden afgewerkt in vele houtsoorten. Naast diverse soorten hardhout, al dan niet met keurmerk, kunnen wij de vlonders ook afwerken met WaxedWood met 15 jaar verzekerde garantie. Vlak, gegroefd, voorzien van een antislip toplaag, het is allemaal mogelijk. Naast een houten afwerking kan er ook worden gekozen voor bijvoorbeeld een kunststof composiet afwerking.

Wij zorgen verder voor de RVS-schroeven of speciale vlonderclips waarmee de delen gemonteerd worden. De clips zorgen voor een blinde bevestiging, waarbij er dus geen schroeven in het zicht zitten.

Decking (11)

Prefab:

Een vlonder kan zich er voor lenen om geprefabriceerd te worden. In onze timmerfabriek kunnen wij kant en klare vlonders maken en naar het werk vervoeren voor plaatsing. Dit versnelt het bouwproces op locatie en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.